Cactus Accounting Services N.V.

Op zoek naar kandidaten voor de functie van Finance Assistent!

 

Fulltime (40 uren per week)
met als standplaats Bonaire (Caribisch Nederland).

 • Ben je een enthousiaste, kundige, energieke, innovatieve teamplayer met oog voor details die zich makkelijk thuis voelt in een dynamiek werkomgeving? Wil jij werken voor een duurzaam bedrijf, ben je een persoon die initiatief toont en er naar uitkijkt om afwisselende werkzaamheden te doen in jouw dagelijks werk? Ben jij een doorzetter en heb je een natuurlijke klantgerichte houding? Heb jij affiniteit met Bonaire en/of de andere Caribische eilanden en wil je jouw carrière op Bonaire beginnen? Is jouw antwoord 100% ja op elk van deze vragen? Dan is deze functie zeker wat voor jou.


Functie omschrijving

 • de Finance Assistent is verantwoordelijk voor de correcte, volledige en tijdige verwerking van alle financiële transacties voortvloeiende uit klantenactiviteiten;
 • verzorgt de tijdige rapportage en voert ad hoc financiële analyses uit;
 • verzamelt, registreert, compileert en/of verifieert relevante data voor de administratie van klanten;
 • draagt zorg voor de betrouwbaarheid en effectiviteit van de data van interne controle bij klanten alsook voor de veiligheid en continue verbetering van klanten bedrijfsprocessen;
 • voert de debiteuren en crediteuren administratie uit;
 • maakt rapportage overzichten;
 • registreert de goederenstroom d.m.v. het beoordelen, het verzamelen en het verwerken van mutaties;
 • verzamelt en archiveert informatie;
 • controleert en verwerkt de grootboekmutaties.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma in Accounting en/of bedrijfseconomie ;
 • je hebt minimaal 1 jaar relevante en praktische ervaring (niet alleen stage) in de administratieve en/of financiële sector;
 • je beheerst de Engelse-, Nederlandse- en Papiamentse taal goed in woord en geschrift. Spaans is een pré;
 • je hebt kennis van de MS-Office software pakketten, waarbij Word en Excel een vereiste is. Indien je beschikt over kennis van de software pakketten Quickbooks en Payroll4 BES is dat zeker een pré;
 • je hebt uitstekende schrijfvaardigheid in Engels en Nederlands, wat zeer handig is om rapportages te kunnen uitvoeren;
 • in het algemeen beschik je over brede financiële kennis en praktisch ben je goed in staat deze toe te passen in de praktijk.

Wat wij bieden

 • Wij bieden jou een afwisselende fulltime job aan in een mooie kantooromgeving binnen onze unieke informele setting, met een relaxte werksfeer. Cactus Accounting Services is een solide organisatie, reeds 24 jaar ondersteunen wij klanten van diverse sectoren met hun financiële administratie. Wij zijn daarom resultaat georiënteerd en daarbij is tonen van initiatief en inzet van onschatbare waarde binnen de organisatie; het is de taal die we spreken met de klant.
 • Cactus Accounting Services is een onafhankelijke organisatie in de financiële sector. Cactus Accounting Services biedt klanten een breed pakket van diensten aan waaronder: administratieve ondersteuning, voorbereiden jaarverslagen, verwerken en afhandelen van belastingzaken, en zorgdragen voor het voldoen aan compliance-voorschriften. Dit gebeurt op professionele wijze en met persoonlijke aandacht.
 • Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een dynamische, Bonairiaanse organisatie met Caribisch en internationaal bereik. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen, en bovenal een prettige werksfeer.


Hoe kom je in aanmerking?

 • Vooral pasafgestudeerden die aan de start staan van hun loopbaan en affiniteit hebben met Bonaire worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren. Stuur jouw CV met motivatiebrief uiterlijk 2 augustus 2019 op naar career@cactusaccounting.com